Phuket

mollerejser.dk er mest om rejser til Europa, men som de fleste danskere har jeg også kastet min kærlighed over Thailand. Især det sydlige Thailand og den smukke og familievenlige ø Phuket har snuppet en stor plads i mit hjerte.

Familievenligt & billigt

Noget af det jeg elsker mest ved Thailand og Phuket er at det er så utrolig familievenligt. Når man er på ferie med små børn bliver man virkelig serviceret og forkælet af de smilende og søde thaier. Man er heller ikke udsat for samme form for stress og jag når man går på markedet som jeg ofte har oplevet i Tyrkiet, hvilket jeg ser som et stort plus. Endelig vil jeg tilføje til dem af jer der ikke har været på Phuket før at det er super billigt. Man kan sagtens spise hele familien for 100 kr.

Smukke strande og en fascinerende kultur

Et andet stort plus ved Thailand er at landets kultur er så fascinerende. Den rolige og fredfyldte Thai buddhisme er utrolig anderledes end hvad man oplever i Europa og det kan virkelig mærkes. Oveni er der utrolig mange lag i den thailandske kultur og det er umuligt at lære alt hvad der er at lære på en enkelt tur. Endelig skal det tilføjes at strandende i Thailand generelt og Phuket specielt er ufatteligt smukke. Jeg kunne dase ved stranden i dagevis hvis jeg havde muligheden for det.

Vil du gerne vide mere om Thailand og Phuket så er siden  et godt sted at starte. Især sektionen om aktiviteter og mad er utrolig inspirerende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *