Find unikke Cuba rejser på nettet

shutterstock_552032428

Mange turister har efterhånden oplevet de mest populære turistattraktioner i Europa, så derfor leder en del efter nye og mere eksotiske rejsemål langt fra Danmark, og mange er tiltrukket af Cuba, der ligger i Caribien nær USA og Mexico. Her er klimaet subtropisk, således man vil kunne opleve masser af sol og kridhvide strande og nyde tilværelsen i det afslappende miljø på Cuba. På nettet kan man faktisk finde flere gode Cuba rejser til yderst attraktive priser, især hvis man rejser i vintersæsonen, da dette er udenfor højsæsonen.

Hvorfor vælge Cuba?

Cuba har været igennem en omtumlet tilværelse politisk set med erobring af først Spanien og derefter USA, hvorefter øen i 1959 med Fidel Castro i spidsen for oprørerne væltede den USA-venlige Batista-regering, hvorefter der har været et russisk-venligt diktatur på Cuba lige siden.

Selvom folket har været undertrykt i mange år, så er befolkningen glade trods en høj grad af fattigdom, og man byder turister velkommen med et smil, og når man først er ankommet til Cuba, så er vejret suverænt lækkert, prisniveauet er billigt, og det er en herlig oplevelse at nyde de kridhvide sandstrande og badevandet.

Man kan på nettet finde skræddersyede unikke Cuba rejser til netop dit formål f.eks. hos Svane Rejser, der har specialiseret sig i at levere oplevelsesrejser for både singler, familier samt grupper med eller uden rejseleder. Man kan som regel finde unikke Cuba rejser for under 10.000 kr., men det afhænger naturligvis af årstiden og feriens længde.

Visum til Cuba er nødvendigt, så dette bestiller man som regel ved sit rejsebureau sammen med rejsen. Som man kan læse på DR1 Nyhederne, så er internet ikke så udbredt endnu blandt lokalbefolkningen, men man må ofte gå på nettet i Cuba enten på posthusene eller på deciderede internet caféer.

Oplevelser på Cuba

Cuba er jo især kendt for produktionen af førsteklasses cigarer samt rom, men turismen udgør også en stor del af landets bruttonationalprodukt. I højsæsonen mellem november og april er prisniveauet omkring 40 % dyrere end resten af året, da der kommer flest turister i denne periode, men faktisk kan det godt betale sig at komme uden for Cubas højsæson, da man her vil støde ind i færre turister og et meget lavere prisniveau.

Der findes aktiviteter og kulturelle begivenheder året rundt, så man kommer aldrig til at kede sig på en ferietur til Cuba. De tre mest kendte begivenheder er disse:

  • Cigar-festivalen den 23. februar foregår i Havanas gader og varer 4 dage.
  • The urban dance festival i april er især for de danseglade, der elsker salsa og rumba.
  • Cubas hyldest til den klassiske musik i november med musik alle steder.

Udover disse begivenheder fejrer man Liberation Day i januar måned, og i marts hylder man musikeren José “Pepe” Sánchez. I maj fejrer man Cubas internationale arbejderdag, og i juni måned fejres Camagüey Carnival, og i juli har man en Caribisk musikfestival på programmet. August og september er orkan månederne, og her fejrer man alligevel en Hiphop festival, mens man i oktober har en balletfestival på programmet, og endelig fejrer man i december Cubas internationale filmfestival, så året rundt er der sjove aktiviteter at deltage i.