Romantik i hjerternes by Paris

Har man som så mange danskere en travl hverdag, hvor børn, arbejde og huslige pligter fylder ens dage og sætter romantikken på længerevarende pauser, så er det vist på tide at komme lidt væk.
Med Spies kan man bestille en romantisk weekend for to til hjerternes by Paris.

Tid til fordybelse

På en romantisk storbyferie til Paris kan man for alvor nyde at være børnefri, og udnytte at der er god tid til at fordybe sig i en af byens hovedattraktioner, nemlig kunsten. Man kan med fordel vælge at booke sit ophold på et af Spies´ hoteller i det sjælfulde Libertinerkvarter. Herfra kan man på ben besøge både museet Louvre og den berømte domkirke Notre Dame, som udover sin unikke arkitektur også bærer på en af verdenshistoriens mest velkendte kærlighedshistorier. Er man mere interesseret i den kunstneriske undergrund, er der også rig mulighed for at opleve moderne kunst og streetart..

Kærlighedsmiddag med fransk rustik

Er man på kærlighedsweekend i Paris, er det selvfølgelig et must at udnytte, at Frankrig er kendt for sin luksuriøse og rustikke cuisine. De mange krogede, stenbelagte gader i Paris fyldes om aftenen med mylder og stemning, når lokale og turister puster liv i de mange gaderestauranter og cafeer, som ligger strøet ud over hele byen.
Her har man muligheden for at tænde op under en intim middagsoplevelse med lækker mad og en rig variation af gode franske vine. Selvom Paris, som alle andre storbyer, tilbyder mad i alle kategorier og fra alle nationaliteter, kan det bestemt anbefales at opsøge autentiske oplevelser fra det franske køkken. Prøv en lækker tapas med lokale pølser og oste, eller oplev en variation af fiskeretter med lækre lokale råvarer fra de franske kyster. Sæt en streg under den gode stemning ved middagen, og nyd skæret fra det levende lys med en af de mange franskproducerede vine og husk rejser giver nyt liv til kærligheden.