Hold ferie i herlig og luksuriøs feriebolig

Hvis man aldrig har været på sommerhusferie før, så har man en stor oplevelse til gode. Det behøves slet ikke kedeligt at bo i 7-14 dage i en feriebolig, da en vellykket ferie i virkeligheden går ud på at komme væk hjemmefra til nye omgivelser, hvor man kan slappe af i fulde drag sammen med sin nærmeste familie, så man kan have kvalitetstid sammen. Dette kan man få ved at tage på ferie på disse populære ferieformer:

  • Sommerhusferie.
  • Campingferie.
  • Charterrejse til sydens sol.
  • Feriecenter.
  • Kro eller hotelferie.

Derfor er der flest fordele ved en feriebolig

Hvis man ikke gider sidde og grille på terrassen men foretrækker at spise ude hver dag, og hvis man stiller krav om varmt badevand og masser af varm sol, så bør man tage på en charterrejse ned til Middelhavet og andre steder i syden, hvor de har højere temperaturer end her på de hjemlige himmelstrøg. Men man får faktisk langt mere for pengene ved at bo til leje i en feriebolig frem for de andre typer af ferieformer, da en normal med veludstyret feriebolig med pool, sauna, solarium og spa kan lejes for 3-4.000 kr. om ugen, og her kan man være hele familien og endda invitere andre venner hertil, da mange sommerhuse har hems med plads til mange overnattende gæster.

En charterrejse koster ofte 2-4.000 kr. pr. person, hvilket derfor bliver væsentligt dyrere end at leje en feriebolig. Desuden kan man tage bilen med på ferien, således man ikke skal leje bil, når man skal bevæge sig rundt i lokalmiljøet efter attraktioner, butikker og restauranter. Man må som regel gerne medbringe sin hund og kat på sommerhusferien, mens man andre steder må lade sine kæledyr passe, mens man er bortrejst på ferien. Det er også en fordel ved sommerhus ferien, at man både kan gå en hyggelig tur i naturen som ved stranden eller i en nærliggende skov, og man kan også hygge sig i fred og ro uden larmen fra forstyrrende naboer.

Find feriebolig på nettet

Det er forholdsvist nemt og hurtigt at leje en passende feriebolig, idet man finder alle ledige lejemål på nettet, idet både private og professionelle udlejningsbureauer her averterer sine ferieboliger til leje. Man finder det bredeste og største udvalg hos de store udlejningsbureauer, og for eksempel kan man nemt finde en ledig feriebolig hos DanCenter, der har mere end 9.000 feriehuse til udlejning i hele Skandinavien. Man skal ikke bruge mange timer på at gennemgå hver enkelt, da man blot prioriterer husets:

  • Beliggenhed.
  • Afstand til nærmeste strand.
  • Størrelsen (antal sovepladser).
  • Faciliteter i feriehuset.
  • Lejeperioden.

Ud fra disse kriterier får man så listet en oversigt sorteret efter prisen, der præcist passer til netop jeres krav. Hvis man gerne vil leje et stort men billigt luksussommerhus med mange wellness tilbud, så bør man satse på en uge udenfor højsæsonen, da priserne der falder til langt under halv pris.