Spar penge på afbudsrejser til Mallorca

Hvis man er lidt fleksibel indrettet, så kan familien faktisk komme af sted til Mallorca på ferie for et meget lille beløb, idet man kan købe charterrejser med fly og hotel til utroligt billige priser, hvis man følger de forskellige rejsebureauers aktuelle hjemmeside med tilbud på afbudsrejser til Mallorca. Udvalget er især størst hos de helt store rejsebureauer, således Spies Rejser har mange billige afbudsrejser til Mallorca til under 2.000 kr. for en komplet charterrejse i en uge med både fly og hotel.

Fakta om afbudsrejser

Mange booker deres ferierejse i god tid i forvejen, da priser og udvalg som regel er bedst et halvt års tid før afgang, så derfor bør man naturligvis få styr på rejsen i forvejen, således man ikke står i sidste øjeblik og døjer med høje priser og kun få afgange.

I perioden fra bestillingsdagen til afrejsedatoen kan der imidlertid opstå flere former for uventede begivenheder, der medfører man bliver nødt til at aflyse eller ombooke rejsen, og således kan flyselskabet stå med tomme pladser kort tid for afrejsen. Det er jo bedre at få en lille indtægt frem for ingenting, så derfor faldbyder man kunderne med en billig afbudsrejse, så den kan blive solgt i en fart til den type turister, der kan rejse med kort varsel på en uge måske endda ned til samme dags varsel.

Hvis flyselskabet ikke har kunnet afsætte alle flybilletterne, så gælder samme situation, at lidt er bedre end ingenting, og de kalder stadig disse priser for afbudsrejser. Man kan typisk spare 25-75 % på en afbudsrejse sammenlignet med rejsens normalpris, så derfor kan der spares store beløb, hvis man kan rejse med kort varsel.

Medmindre man er meget eventyrlysten, så bør man aldrig satse på, at der opstår en perfekt afbudsrejse til netop jeres behov, og man bør også huske på, at de fleste afbudsrejser er begrænsede i både dato og antal, så måske kan man ikke finde fire afbudsrejser til Mallorca, idet der måske kun er 1 eller 2 billetter tilbage.

Fordele ved Mallorca

Ferieøen Mallorca ligger nær ved den spanske solkyst, hvor klimaet er i topklasse året rundt, så derfor er det et af danskernes mest yndede feriemål, hvilket boomede i 1960´erne, da Simon Spies var med til at introducere charterferierne. Mallorca har nemlig meget at byde på udover varmen, solen, badestrandene, palmerne og luksushotellerne. Mallorca har en del seværdigheder som disse:

  • Stemningsfulde tapasbarer.
  • Bølgende valmuemarker.
  • Grønne olivenlunde.
  • Stejle bjerge.
  • Unikke drypstenshuler.
  • Talrige mindesmærker og betydningsfulde bygninger.
  • Masser af museer og kunstgallerier.
  • Domkirker, klostre, borge og paladser.
  • Et rigt kulturliv med festivaler, koncerter og teateropførelser.