Golf og surfing på Fuerteventura

Vi kender alle til De Kanariske Øer, som er en populær og velbesøgt øgruppe ud for Spaniens kyst. Vi kender måske mest til øerne Gran Canaria, Lanzarote og Tenerife. Fuerteventura er navnet på en af de andre øer, og den er især kendt for sine gode tilbud på golf og surfing, men Fuerteventura har naturligvis også alt det sædvanlige til turisterne med luksushoteller langs de herlige sandstrande og attraktioner for hele familien under ferien.

På alle de 7 øer er turismen det primære lokomotiv, som holder gang i økonomien. Øerne kæmper lidt indbyrdes om turisterne, hvilket er med til at holde priserne nede, og der kommer hvert år nye tiltag med nye funparker, badelande m.m., så turisterne hele tiden får nye attraktioner at vælge imellem.

En rejse til Fuerteventura er relativ billig, da mange rejsebureauer tilbyder rejser hertil, så konkurrencen er høj, og man kan ofte finde de bedste tilbud hos de største rejsearrangører. Det kunne være en god idé at tjekke hjemmesiden hos Spies for gode tilbud på rejser til Fuerteventura, da man her ofte ser billige priser og afbudsrejser. Apropro Spies så se lige den her sjove film.

 

Oplevelser på Fuerteventura

Når man rejser til Fuerteventura på ferie kan man se frem til mange dage med sommer og sol i afslappende og komfortable omgivelser. Fuerteventura er mere rolig sammenlignet med de øvrige øer, da her er færre turister, færre hoteller samt mindre trafik.

Men man finder faktisk nogle af Europas absolut bedste strande her, og de strækker sig brede og gyldne stort set hele vejen rundt om øen. Derfor er det ret nemt at finde en uberørt privat strand, da der ikke forekommer trængsel på stedet.

Alligevel kan børnefamilier finde alle mulige aktiviteter på ferien med børneklub og børnepool samt meget mere. Man kan nemt tage på ture og besøge de små charmerende landsbyer, hvor man kan stifte bekendtskab med den gæstfrie befolkning, se de gamle vindmøller, græssende flokke af geder samt øens historiske og gamle bygninger. Øen er karakteriseret ved sine mange plantager, hvor man især dyrker tomater, figner og dadler. Her findes både bjerge, klipper og vulkaner, så naturen har mange vidundere at byde på her, men der kommer også mange turister kun med det formål at dyrke vandsport og golf.

 

Sportsaktiviteter på Fuerteventura

Mange rejser til øen på grund af de mange tilgængelige faciliteter til blandt andet triathlon, cykling, tennis, vandpolo, snorkling, vandski, vandscooter, surfing, dykning, golf og meget mere.

Man vil føle sig hjemme, hvis man elsker vandsport eller golf, da mulighederne her er optimale med et ideelt klima til begge slags sport. På vestsiden af Fuerteventura er der ideelle forhold til surfing, idet her kommer nogle fremherskende vinde fra de stærke oceanstrømme der laver nogle gode bølger. Dette skaber et fremragende grundlag for surfing, windsurfing, kitesurfing, paddle boarding og body boarding. Så det er ikke uden grund, man kalder Fuerteventura for Europas svar på Hawaii. Her findes rigtig mange glimrende muligheder for begynderen og den let øvede, da her er surfingskoler flere steder på øen. En anden oplagt mulighed er vandring på Fuerteventura. Øen har rigtig mange kvalitetsvandreruter, der giver rig mulighed for at få rørt sig samtidig med at man kan se nogle af øens dyr og smukke blomster.

 

Skriv en kommentar