Oplev Kusadasi i Tyrkiet

Jeg vil gerne dele mine personlige rejseoplevelser med jer her på siden, og hvis I overvejer at holde ferie i Tyrkiet, så kan jeg på det varmeste anbefale Kusadasi. Byen kendes endnu ikke af så mange mennesker, hvilket gør dette turistmål lidt mere uspoleret, selvom mange efterhånden er glade for at nyde ferien her på stedet. De fleste rejser jo til Istanbul, Alanya og Antalya, men Tyrkiet er et stort land, som har meget at byde sine gæster. Mange rejser naturligvis til Tyrkiet for at mærke den varme sol samt nyde badestrandene langs herlige Middelhavet, og det kan man også i Kusadasi. Men samtidigt er byen kendt for sin særlige stemning og smukke natur, men hvis man er lidt interesseret i Tyrkiets oldgamle kultur, så kan man her på stedet opleve oldtidsbyen Efesos. Byen er jo kendt fra Bibelen, og det er en af de første kristne byer, som Paulus besøgte på sine mange rejser omkring Middelhavet. Byen var på det tidspunkt stor og velbesøgt på grund af den fine strategiske beliggenhed mellem Rom og Orienten, idet Kaystrosfloden blev anvendt til handelstransporten på denne strækning.

Det moderne Kusadasi

I dag kan byen tilbyde turisterne masser af gode indkøbsmuligheder, herlige badestrande, en stor flot marina samt et hyggeligt men livligt natteliv, således der er oplevelser nok til alle. Der er mulighed for både en afslappende solferie, men der er mange nærtliggende museer og ruiner, som er vigtige historiske seværdigheder, som man ikke bør snyde sig selv for at se, hvis man kommer til byen. Stedet er meget børnevenligt, så bare kom hertil med hele familien, da der findes mange aktiviteter til børn såsom legeland og legepladser samt aktivitetscentre og forlystelsesparker. Der er rig mulighed for at shoppe inde i byens hyggelige og charmerende butikker, hvor man både kan finde moderne bekvemmeligheder, modehuse samt lokale håndværksgenstande. Man bør spadsere og nyde udsigten, vejret og udsigten på den hyggelige og bilfrie strandpromenade.

Hvilket rejseselskab flyver til Kusadasi?

Der findes flere rejseselskaber, som tilbyder rejser til Kusadasi Tyrkiet, og jeg vil især fremhæve rejsebureauet Sunweb, hvor man nemt kan finde billigerejser samt booke online Kusadasi hoteller, idet de har rejser alene eller all inclusive, hvor man selv kan tilvælge hotel samt forplejning. Derved kan man trygt overlade disse trivielle opgaver til professionelle, som derved til yderst rimelige priser kan garantere jer en perfekt rejseoplevelse, hvor der er tænkt på det hele, og I skal bare koncentrere jer om at slappe af og nyde ferien.

 

Skriv en kommentar