Badeferie i Bulgarien

Bulgarien er blevet en enormt populær feriedestination, ikke alene blandt danskerne, men generelt for europæere. Det skyldes formentlig, at Bulgarien kan tilbyde det samme som så mange af de andre populære feriedestinationer, men til en langt mere attraktiv pris.

Bulgarien har nemlig både en masse utroligt lækre sandstrande og fede hoteller med gode pools, hvilket gør det til en ideel destination for badeferier og afslapning.

Derfor skal du rejse til Bulgarien

Bulgarien er dog mere end bare en billig ferie. Bulgarien er også et enormt smukt land, der giver dig rig mulighed for at nyde din ferie i naturskønne omgivelser. Derudover er der også en masse historisk værdi i landet i form af historiske bygninger og seværdigheder.

Der er også en masse oplevelser i Bulgarien. Det kunne for eksempel være vandland, parker og zoologiske haver eller museer.

Bulgarien er altså ikke kun en billig feriedestination. Den har samtidig en helt masse at byde på i form af seværdigheder, natur, god mad og et venligt folkefærd.

Book din rejse til Bulgarien

Du kan booke din rejse til Bulgarien gennem Spies, der har indkvarteringer i badebyerne Balchik, Albena og Golden Sands, der ligger i Varna-området.

Derudover har Spies også hoteller i de populære byer Nessebar og Sunny Beach i Burgas-området, hvor nattelivet er vildt og der er gang i byerne om dagen. Disse byer er særligt populære blandt unge mennesker, der særligt søger det festlige natteliv.