All inclusive rejser med ’det hele’ hitter

Lige såvel som moden skifter og tendenserne indenfor forskellige brancher gør de det også i rejsebranchen, hvor det lige nu er er stadigt mere populært at rejse med all inclusive, hvor mad og drikkevarer er inkluderet i rejsen samlede pris.

Hop med på trenden og bestil din all inclusive rejse gennem Sunweb, der har masser af afbudsrejser til de mest populære feriedestinationer i Spanien, Grækenland, Tyrkiet og Bulgarien.

Fordele og ulemper ved rejsen med ’det hele’

Der er flere fordele og ulemper forbundet med all inclusive rejser som der jo er med så meget andet. Man er først og fremmest meget bundet af hotellet, hvis man vil udnytte all inclusive konceptets fulde potentiale. Men når det så er sagt, så er der også mange fordele forbundet med all inclusive rejse, der dels gør, at man har et bedre overblik over rejsens budget inden man tager af sted. Derudover er det nemt og bekvemt bare at gå ned i buffeten når man skal spise, hvilket kan være en fordel for mange børnefamilier. Man restauranterne i de populære ferieområder kan ofte også have ventetider, hvorfor all inclusive konceptet generelt kan spare dig for meget tid.

De forskellige former for all inclusive

Der findes flere forskellige slags all inclusive rejser, hvorfor du bør være opmærksom på at læse ’det med småt’ inden du booker din rejse. Det er en god idé at gøre sig klart, hvad all inclusive rejsen rent faktisk indeholder og hvilke services, der er inkluderet i rejsen.

  • Almindelige all inclusive: Tre måltider om dagen serveres fra en buffet. Snacks og is vil være til rådighed i dagtimerne ind imellem måltiderne.
  • All inclusive light: Tre måltider om dagen serveres fra en enkel buffet. Drinks med lokale råvarer serveres fra formiddag til sen aften.
  • Ultra all inclusive: Buffetens udvalg er større og kvaliteten er bedre. Der er tilmed flere drikkevarer, der ofte serveres døgnet rundt.