Charterrejser til Tyrkiet og Marmaris?

Marmaris’ popularitet stiger og stiger som charterdestination. Ifølge tal fra Dalaman lufthavn, så er antallet af turister oppe på 1,65 millioner. Mange kommer fra England og Rusland. Hvorfor, spørger du sikkert? Fordi Mamaris har nogle af de flotteste omgivelser i Tyrkiet. Byen ligger i det sydvestlige Tyrkiet, og er et populært sted for skibe at lægge til havn, men det er også et relativt billigt feriested, hvilket tiltrækker briterne. Alt dette er omgivet af en kæmpe bjergryg og en smuk sandstrand.

Oplevelser i Marmaris

Hvis du har brug for afslapning, og et nyde en udsigt så er Mamaris havn stedet for dig. Du kan nyde de mange flotte skibe, det stille vand samt de naturlige omgivelser. Der er derudover et væld af restauranter, barer, og shopping centre. Hvis du har brug for at komme i vandet, så er der også mange svimmingpools i området.

Hvis du er mere til sandstrand, så er Icemeler kun 8 kilometer fra Marmaris. Du vil være omgivet af palmer, oliven- og honningfarme, men der er også mulighed for både kulturelle aktiviter, og diverse sportslige aktiviteter. Hvis du har lyst vil du have mulighed for at dykke i Marmaris. De har mere end 52 dykkerområder og destinationer. Der er dagligt ture til disse område, som er tilpasset både begyndere og øvede. Hvis du virkelig vil udnytte det krystalklare hav, så burde du virkelig prøve at dykke, mens du er i Marmaris. Du vil ikke fortryde det.

Aqua Park i Marmaris

Hvis du har familien med, så er der også en Aqua Park i Marmaris, hvor både børn og voksne kan have en god dag. I kan vælge enten Aqua Dream Water Park eller Atlantis Water Park. Begge af disse parker har egne hoteller, som er tilknyttet Aqua parken. Så behøver I ikke køre frem og tilbage samme dag.

Rejsebureauet Sunweb byder på mange rejsedestinationer i alle klasser. Både luksusrejser, all inclusive og et væld af afbudsrejser er blandt de mange rejsemuligheder. Hvis næste ferie skal være til Tyrkiet, så giv Marmaris et skud. Der er mange gode oplevelser af komme efter. Du kan nemt finde charterrejser til Tyrkiet hos Sunweb.